Şehit polisin eşi: İki Muzaffer daha yetişiyor, onlar korksun

Düzenleyen:
Şehit polisin eşi: İki Muzaffer  daha yetişiyor, onlar korksun

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ın İdil ilçesinde teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen özel harekât polisleri Muzaffer Tufaner ve Hakan Yılmaz’ın naaşları, memleketlerine uğurlandı.

Tufaner’in baba evininin bulunduğu Kayseri’deki törende 4 yaşındaki oğlu Ahmet’in, “Babamı görmeye mi gideceğiz?” demesi, herkesi gözyaşına boğdu. Metanetini koruyan şehidin eşi Memduha Tufaner de, “Vatan sağ olsun. O şerefsizler korksun, 2 tane daha Muzaffer yetiştiriyorum” dedi. Tufaner’in cenazesi, daha sonra dualar eşliğinde memleketi Yozgat’ta toprağa verildi. Diğer şehit polis Hakan Yılmaz da, binlerce kişinin katıldığı cenaze merasimiyle Karaman’daki Polis Şehitliği’nde defnedildi. Yılmaz’ın kayınpederine, “Çocuklarım size emanet. Şehit olursam beni Karaman Şehitliği’ne defnedin” dediği öğrenildi. Şehidin, annesine de, “Ben şehit olacağım. Sakın cenazemde devletime laf söyleme. Ya bunların kökünü kazıyacağız ya öleceğiz” dediği ve her gittiği operasyondan sonra “Bugün de şehit olamadık” ifadesini kullandığı kaydedildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...