İzmir'de Suriyeli çocuğu yere çarpan adam serbest bırakıldı

Düzenleyen:
İzmir'de Suriyeli çocuğu yere çarpan adam serbest bırakıldı

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de Suriyeli bir çocuğu havaya kaldırıp yere fırlatan Musa D., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Musa D., "Çok pişmanım, özür dilerim" dedi.

İzmir'de küçük yaştaki bir çocuğu darbettiği iddiasıyla gözaltına alınarak, mahkemeye sevk edilen zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SAVCILIK SORGUSUNDAN SONRA MAHKEMEYE ÇIKARILDI

Dün, Kemeraltı İpek Pazarı Caddesi'nde çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından, İzmir Adliyesi'ne sevk edilen Musa D (36), savcılık sorgusundan sonra mahkemeye çıkarıldı.

ÇOCUĞUN KENDİSİNİ YERE DÜŞÜRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

İzmir 7. Sulh Ceza Hakimliğince savunması alınan Musa D, ifadesinde, olaydan bir süre önce, mağdur çocuğun, çalıştığı iş yerine verilen siparişleri müşterilere götürdüğü esnada elektrikli bisikletinin el frenini çalıştırarak, kendisini yere düşürdüğünü iddia etti.

"OLAY NEDENİYLE PİŞMANIM"

Elektrikli bisikletini devirdiği için çocuğa kızdığını ancak dilini anlamadığı için kendisiyle anlaşamadığını anlatan Musa D, "Sonra yine öğleden sonra tavuklu pilav servisi götürdüğüm sırada yine gelip bana dalaştı. Başımda bulunan kepi yere attı. Sinirlendiğimden, çocuğun koltuk altından tutarak havaya kaldırıp yere attım. Orada bulunan esnaf bu duruma tepki gösterdi. Olay nedeniyle pişmanım" diye konuştu.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Hakim, çocuğa karşı kasten yaralama suçundan şüpheli Musa D'nin, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Dün, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda seyyar satıcının, kovalayarak yakaladığı çocuğu havaya kaldırıp yere fırlatması ve çevredekilerin duruma tepki göstermesi, iş yerinin güvenlik kamerasına yansımıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...