Saldırıda yaralanan üniversite öğrencisi sığındığı yerde bu halde bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Saldırıda yaralanan üniversite öğrencisi sığındığı yerde bu halde bulundu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara'daki terör saldırısında yaralanan ODTÜ'lü öğrenci, yaralı halde gelebildiği Adalet Bakanlığı ek hizmet binası bahçesinde sabah bulundu. Sabah mesaiye gelen Bakanlık personeli tarafından bulunan Hasan .G, hastaneye kaldırıldı.

Ankara'daki terör saldırısında yaralanan  ve Adalet Bakanlığı ek hizmet binası önünde baygınlık geçiren ODTÜ'lü öğrenci  HASAN G, Sabah mesaiye gelen bakanlık personeli tarafından fark edilerek  hastaneye kaldırıldı. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, patlama sonrasında, Kızılay'da  bulunan Adalet Bakanlığı ek binası bahçesine kadar yaralı halde giden 22  yaşındaki ODTÜ 3'üncü sınıf öğrencisi Hasan G, burada baygınlık geçirdi.

Olay yerinden uzaklaştığı için gece saatlerinde fark edilemeyen Hasan  G, bakanlık bahçesinde baygın halde sabahladı. Bu sabah mesaiye gelen Bakanlık  çalışanları, Hasan G'yi fark ederek 112 Acil Servis'e haber verdi.

Bir bakanlık personelinin refakatinde Numune eğitim ve Araştırma  Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alınan Hasan G'nin ameliyat edileceği  öğrenildi.

Bakanlık görevlisi, Hasan G.'yi buldukları anı şöyle anlattı:

"Adalet Bakanlığı ek binası bahçesinde sabah iş başlangıcında bulduk.  Gece zaten karanlık olduğu için güvenlikçiler de fark edememişler. Ambulansa  haber verdik, ben de refakat ettim. Şu an durumu iyi. Kendisi bile yaşadığına  inanamıyor."

- "Patlamanın sesi korkunçtu"
Patlamada yaralanan ve Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde  tedavi altına alınan Özkan Özbey, taburcu olduktan sonra AA muhabirine  açıklamalarda bulundu.
Patlama anında olay yerinden geçtiğini kaydeden Özbey, "Patlamanın  sesi, insanların sesi korkunçtu. Çok kötüydü her şey. Terör, insanları  öldürmek, insanlığa aykırı bir olay, bir suç, bu olayı ve yapanları lanetliyorum"  ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...