İstanbul Boğazı'nda bırakılan arabanın sahibi bulundu!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
İstanbul Boğazı'nda bırakılan arabanın sahibi bulundu!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Benzini biten otomobilini Boğaziçi Köprüsü'nde terk ederek İstanbul'da krize neden olan sürücü polis merkezine getirildi.

Boğaz Avrupa yakası çıkışında park edilen şüpheli araç polisi alarma geçirdi. Köprüde Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişler durduruldu. Olay yerine polis ekipleri ve bomba imha uzmanları sevk edildi. Dörtlüleri yanan ve sol arka kapısı açık olan aracın sürücüsünün bir noktada aracı durdurduğu ve bir başka araca binip olay yerini terk ettiği ileri sürüldü. Boğaziçi Köprüsü, polis ekiplerinin şüpheli araçtaki  incelemesinin ardından trafiğe açıldı. Söz konusu araç çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Sürücünün, yakıtı biten aracını köprü çıkışına park ederek, başka bir  araçla bir benzin istasyonuna gittiği öne sürüldü.

VALİ: TEKNİK ARIZA VEYA YAKITIN BİTMESİ NEDENİYLE...
İstanbul Valisi Vasip Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  otomobilin bombalı bir araç olmadığını, teknik arıza veya yakıtının bitmesi  nedeniyle sürücüsü tarafından yol kenarına bırakıldığının tespit edildiğini  söyledi.

Sürücüsünün terk ettiği, sinyalleri yanan aracın kameralar tarafından  gözlendiğini aktaran Şahin, inceleme sonunda aracın saldırı amacı taşımadığının  belirlendiğini kaydetti.

Konuyla ilgili çalışmanın devam ettiğini de aktaran Şahin, gösterdiği  hassasiyetten dolayı İstanbullulara teşekkür etti.

EMNİYETE GETİRİLDİ
Benzini biten otomobilini Boğaziçi Köprüsü'nde terk ederek İstanbul'da krize neden olan sürücü polis merkezine getirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...