Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bağlar'da PKK neye uğradığına şaşırdı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Bağlar'da PKK neye uğradığına şaşırdı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nde düzenlenen operasyonlarda bugüne kadar 15 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş kapsamlı operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Yoğunlaştırılan operasyonlarda dün 11 PKK'lı öldürüldümüştü. Öldürülen terörist sayısı artmaya devam ediyor. Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nde salı günü başlatılan operasyonlarda bugüne kadar 15 PKK'lının ölü ele geçtiği açıklandı.Güvenlik güçlerinin operasyonları kapsamında yapılan ev aramaların da ise PKK'ya ait çok sayıda silah, el yapımı patlayıcı, patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler, roketatar ile mühimmatlar ele geçirildi. Mahalleden silah ve patlama sesleri yükselirken, vatandaşların yanlarına alabildikleri eşyalarla evlerini terk etmeleri de sürüyor. Eşyalarını taşımakta güçlük çekenlere güvenlik güçleri yardımcı oluyor.
Bu arada toplanmak isteyen grupları güvenlik güçleri gaz bombası atarak dağıttı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...