Tekirdağ Valisi Salihoğlu taburcu edildi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Tekirdağ Valisi Salihoğlu taburcu edildi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Geçen hafta geçirdiği kalp rahatsızlığından dolayı NKÜ Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, taburcu edildi.

Tekirdağ’da konutuna giderken makam aracında geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede 2 damarına stent takılan Vali Enver Salihoğlu, 6 günlük tedavi sürecinin ardından taburcu edildi. Geçen Cuma günü, valilikten makam aracıyla çıkarak kotuna giden Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne, oradan da ambulansla Namık Kemal Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yapılan anjiyoda iki kalp damarı tıkalı olduğu belirlenen Salihoğlu’nun damarlarına stent takılarak sabaha kadar uyutuldu. Doktorlar tarafından uyandırılan Salihoğlu’nda kalıcı bir hasar oluşmadığı belirlendi. İki gün yoğun bakımda kalan Salihoğlu ardından normal servise alındı. Namık Kemal Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 6 gün tedavi gören Vali Enver Salihoğlu bugün taburcu edildi. Yorulmaması için tekerlekli sandalye ile hastaneden çıkartılan Vali Salihoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ve bir süre evinde dinleneceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...