PKK'ya büyük darbe: 17 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
PKK'ya büyük darbe: 17 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, devam eden operasyonlarda Nusaybin'de 4, Şırnak’ta 7, Yüksekova'da 6 olmak üzere dün toplam 17 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, devam eden operasyonlarda Mardin'in Nusaybin ilçesinde 4, Şırnak’ta 7, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ise 6 olmak üzere dün toplam 17 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. 

YÜKSEKOVA'DA OPERASYONLAR SÜRÜYOR
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde güvenlik güçlerinin başlattığı operasyon devam ederken, belirlenen hedeflere top atışları yapılıyor. İlçeden zaman zamanda silah sesleri duyuluyor. Barikatların kaldırılıp, hendeklerin kapatılması için pazar günü saat 22.00'den itibaren sokağa çıkma yasağının uygulandığı Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde dün gece de yoğun  top atışları yapıldı. Akşam saatlerinde başlayan top atışları bu sabaha kadar aralıklarla sürdü. Patlayıcı düzenekli hendek ve barikatların yoğun olarak bulunduğu Orman, Kışla, Kaniheyder, Cumhuriyet ve Güngör mahallelerinde ise patlama sesleri ile birlikte silah sesleri de duyuldu. Silah sesleri, bugün sabah saatlerinde zaman zaman sürdü.
Öte yandan operasyonları yoğun olarak yapıldığı Yüksekova'da kar yağışı da etkili oluyor. İlçe merkezindeki kar kalınlığı 15 santimetreyi bulurken, ilçedeki kar yağışı sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...