TSK'dan Kuzey Irak'a hava operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
TSK'dan Kuzey Irak'a hava operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, dün Sinat, Haftanin, Gara bölgelerinde, bugün ise Hakurk bölgesinde tespit edilen hedeflere hava harekatı düzenlendiğini bildirdi.

TSK: Kuzey Irak'a bu sabah hava harekatı düzenlendi. hava harekatından PKK hedefleri tam isabetle imha edildi. Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, dün 20.40-22.00 saatleri arasında Irak kuzeyinde yapılan keşifler neticesinde, Sinat, Haftanin,Gara bölgelerinde tespit edilen hedeflere (mühimmat deposu, korugan ve sığınaklar) 20 adet hava aracı (F-16, F-4 2020 ve Havadan İkmal uçağı dahil) ile hava harekatı düzenlendiği belirtilerek tespit edilen hedeflerin tam isabetle imha edildiği kaydedildi.
Bugün sabah 06.50-07.40 saatleri arasında yine Irak kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen hedeflere 10 adet hava aracı (F-16, F-4 2020 ve Havadan İkmal uçağı dahil) ile hava harekatı düzenlendiği vurgulanarak, tespit edilen hedefler tam isabetle imha edildiği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...