Kimyasal gaz yok yalan var

Düzenleyen:
Kimyasal  gaz yok yalan var

GÜNDEM Haberleri

Bazı HDP milletvekillerinin ileri sürdüğü, “Yüksekova’da operasyonlarda kimyasal gaz kullanılıyor” iddialarına Hakkari Valiliği’nden cevap geldi. Valilikten yapılan açıklamada, HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan ve HDP Van Milletvekili Lezgin Botan’ın açıklamalarına istinaden çeşitli yazılı ve görsel medya organlarında yer alan kimyasal gaz kullandığına yönelik iddiaların tamamen asılsız olduğu belirtildi.

Bazı HDP milletvekillerinin ileri sürdüğü, “Yüksekova’da operasyonlarda kimyasal gaz kullanılıyor” iddialarına Hakkari Valiliği’nden cevap geldi. Valilikten yapılan açıklamada, HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan ve HDP Van Milletvekili Lezgin Botan’ın açıklamalarına istinaden çeşitli yazılı ve görsel medya organlarında yer alan kimyasal gaz kullandığına yönelik iddiaların tamamen asılsız olduğu belirtildi. Açıklamada, “Güvenlik güçlerimizin Yüksekova ilçemizde yaptığı operasyonlarda, kimyasal gaz ve benzeri unsurların kullanılması kesinlikle söz konusu değildir. Bu tür haberler bölgede yapılan operasyonların engellenmesine yönelik, kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi amaçlayan, kasıtlı olarak yapılmış gerçek dışı haberlerdir” ifadesine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...