Hakkari'de terör operasyonları

Hakkari'de terör operasyonları

GÜNDEM Haberleri

Yüksekova ilçesinde sürdürülen operasyonlarda, PKK'lı sağ olarak yakalandı, etkisiz hale getirilen bir teröristin de cesedine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede 13 Mart’taki sokağa çıkma yasağının ardından başlanan operasyon devam ediyor. Güvenlik güçlerinin ilçenin birçok mahallesinde yürüttüğü operasyonlar sırasında "dur" ihtarına uymayarak kaçtığı bildilen bir örgüt mensubu Güngör Mahallesi Dağlıca Polis Kontrol Noktası yakınında yakalandı. Yapılan üst aramasında 1 Kaleşnikof silah, 2 el bombası ve bu silaha ait şarjörler ve çok sayıda mermi ele geçirilen örgüt mensubu Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Öte yandan arazi arama tarama faaliyeti sırasında Cumhuriyet Mahallesi’nde girdiği çatışma sonucu öldürülen bir örgüt mensubunun da cesedine ulaşıldığı öğrenildi. Cenazenin yapılan incelemenin ardından Yüksekova Devlet Hastanesi Morgu’na konulduğu bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...