Ne "zalimliğini" gördün!

Düzenleyen:
Ne "zalimliğini" gördün!

GÜNDEM Haberleri

Mahsun Kırmızıgül'ün, "Zalim" dediği Davutoğlu'nu takip etmediği anlaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demirtaş, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli gibi isimleri takip eden Mahsun Kırmızıgül, "Zalim" diye suçladığı Başbakan Davutoğlu'nu takip etmiyor.

Sosyal medya hesabından Güneydoğu'daki operasyonları eleştiren ve Başbakan Ahmet Davutoğlu için "Nasıl bu kadar zalim oldunuz Ey Başbakan" ifadelerini kullanan Mahsun Kırmızıgül'ün sosyal medya hesabında dikkat çeken bir detay var.

DAVUTOĞLU'NU TAKİP ETMİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selahattin Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli gibi isimleri sosyal medyadan takip eden Mahsun Kırmızıgül'ün Başbakan Davutoğlu'nu takip etmemesi dikkatlerden kaçmadı. 214 bin takioçisi olan ünlü sanatçı, 58 kişiyi takip ediyor.

Ne "zalimliğini" gördün!

MAHSUN KIRMIZIGÜL NE DEMİŞTİ?

Sosyal medya hesabından operasyonları eleştiren ünlü sanatçı, Başbakan Davutoğlu'nu da hedef alarak şu ifadelere yer vermişti: "Yaralı olan çocukları ve yaşlı insanları ölüme terk etmek hangi dinde yazar? Bu kadar zalim, bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz ey başbakan? Barış istemek kadar dünyada daha asil ve daha güzel bir eylem olamaz."

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN KIRMIZIGÜL'E TOKAT GİBİ CEVAP

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mahsun Kırmızıgül'ün tartışılan Twitter mesajlarıyla ilgili, "Beni de hedef alan bazı ithamlarda bulunmuş. Bizim merhametimize dünya âlem şahittir. Zulmümüze kimse şahit değil ama merhametimize herkes şahit." demişti. 

Davutoğlu özetle şu mesajları vermişti:

Beni de hedef alan bazı ithamlarda bulunmuş. Bizim merhametimize dünya âlem şahittir. Zulmümüze kimse şahit değil ama merhametimize herkes şahit. Filistinli çocuklar da şahit, Arakanlı yetimler de şahit. Açlıktan ölen Somalili bebekler de şahit. Yasin Börü'nün annesi, babası da şahit. Doğu'da Güneydoğu'daki, teröre karşı mücadele eden gençler de şahit. Diyarbakırlı da şahit. Bizim merhametimize dünya âlem şahit. Bunun için ayrı bir şahide ihtiyacımız yok. Ama zulmümüzü hiçbir kimse hiçbir yerde görmedi bizim. Kimseye zulmetmedik. Kimseye zalimlik yapmadık. Ama zalimlere ne kadar dik durduğumuzu herkes bilir. Filistin'de nasıl dik durduğumuzu. Suriye'de ve diğer yerlerde...

MAHSUN KIRMIZIGÜL O GECEYİ UNUTTU MU?

Bugün Doğu ve Güneydoğu'da zulmeden PKK'dır. PKK'nın zulmünü görmeden devlete ve şahsen bana dönük zalim diyen bizim hayat geçmişimize de Kandil'dekilerin hayat geçmişine de bir baksın. Sonra kime zalim, kime merhametli diyeceklerini görsünler. Türk halkı bizi de onları da görür. Bizim elimizde hiçbir zaman kan olmadı. Hep dökülen gözyaşlarını silen el olduk. Dünyanın her yerinde de, Türkiye'de de.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...