Isparta merkezli FETÖ/PDY operasyonunda 2 kişi daha tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Isparta merkezli FETÖ/PDY operasyonunda 2 kişi daha tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Isparta merkezli 6 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüpheli, savcılığın yaptığı itiraz üzerine yeniden tutuklandı.

Isparta merkezli 6 ilde gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüpheli, savcılığın yaptığı itiraz üzerine tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı, Isparta merkezli 6 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alındıktan sonra 17 Mart'ta mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Sibel Kayacan ve Abdullah Özer'in tutuklanması talebiyle Burdur Sulh Ceza Mahkemesine başvurdu.

Yapılan itirazı değerlendiren mahkeme, şüphelilerin tutuklanmasına karar verdi. Karar sonrası Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayacan ve Özer'i gözaltına aldı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Isparta, İstanbul, Antalya, Trabzon, Uşak ve Afyonkarahisar'da gözaltına alınan 52 kişiden 29'u, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanmıştı. Şüphelilerden 21'i ise haklarında adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakılmıştı. İki kişi ise savcılıkça serbest bırakılmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...