Gönüllü öğretmenler

Düzenleyen:
Gönüllü öğretmenler

GÜNDEM Haberleri

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde terör örgütüne yönelik başlatılan operasyon öncesi ilçeden ayrılan öğretmenler, öğrencilerini yalnız bırakmamak için Van merkezdeki okullara gelerek gönüllü eğitim veriyor.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde terör örgütüne yönelik başlatılan operasyon öncesi ilçeden ayrılan öğretmenler, öğrencilerini yalnız bırakmamak için Van merkezdeki okullara gelerek gönüllü eğitim veriyor. Operasyonların başladığı tarihten sonra 5 bin 586 öğrenci Yüksekova’dan Van’a gelerek eğitim öğretime kaldıkları yerden devam ediyor. Van’a gelen öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tam donanımlı pansiyon ve okullara yerleştirildi. Operasyonlar sebebiyle idari izinli sayılan öğretmenlerden 38’i de öğrencilerini yalnız bırakmamak için kente gelerek belirlenen okullarda gönüllü eğitim vermeye başladı. Rehber öğretmenler de öğrencilerin yaşadıkları travmaların etkisinden kurtulmaları için de destek oluyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...