Şırnak'ta terör saldırısı: 1 polis şehit

Düzenleyen:
Şırnak'ta terör saldırısı: 1 polis şehit

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen roketatarlı saldırı sonucu 4 polis yaralandı, 1 polis memuru şehit düştü. Kaymakamlık saat 04.30'dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK terör örgütü mensuplarınca zırhlı polis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda 4 polis memuru yaralandı, 1 polis memuru şehit düştü.

ROKETATARLI SALDIRI DÜZENLENDİ

Alınan bilgiye göre, Cudi Mahallesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında teröristler tarafından farklı noktalardan roketatarlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda, araçta bulunan 5 polis yaralandı.

1 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri ile saldırganlar arasında çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi.

YARALI POLİSLERDEN BİRİ ŞEHİT OLDU

Saldırının ardından Silopi Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 5 polisten biri müdahalelere rağmen şehit düştü, yaralı 4 polisin ise tedavisi sürüyor.

Güvenlik güçlerinin teröristlerin yakalanması için başlattığı operasyon devam ediyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Gece çatışmaların yaşandığı Silopi'de kaymakamlık saat 04.30'dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti. Yasak kararı polis araçları ve camilerin ses yayın cihazlarından anons edilerek halka duyuruldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...