'Bu derece çirkin söylem akıl tutulmasından ibarettir'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Bu derece çirkin söylem akıl tutulmasından ibarettir'

GÜNDEM Haberleri  / AA

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz, "Anamuhalefet partisi Genel Başkanı'nın, konumu ne olursa olsun bir kadın hakkında, bu derece çirkin söylemi kullanmış olması akıl tutulmasından ibarettir" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na ilişkin sözlerini kınadığını belirterek, "Anamuhalefet partisi Genel Başkanı'nın, konumu ne olursa olsun, bir kadın hakkında bu derece çirkin söylemi kullanmış olması, akıl tutulmasından ibarettir." değerlendirmesinde bulundu.

İnceöz, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bugün partisinin grup toplantısında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik maksadını aşan, çirkin sözler sarfettiğini anımsattı.

Kılıçdaroğlu'nun bir kadır bakan hakkında sarf ettiği seviyesiz söylemlerini esefle kınadığını vurgulayan İnceöz, "Anamuhalefet partisi Genel Başkanı'nın, konumu ne olursa olsun, bir kadın hakkında bu derece çirkin söylemi kullanmış olması, akıl tutulmasından ibarettir. Kılıçdaroğlu'nun bir kadına yönelik bu hadsiz ithamı ve iftirası CHP tarihine geçecek siyasi bir talihsizliktir" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...