Şırnak'ta serbest bırakılan terörist için yakalama kararı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şırnak'ta serbest bırakılan terörist için yakalama kararı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Siirt Sulh Ceza Hakimliği, Şırnak'ta terör örgütü PKK için patlayıcı hazırladığı iddiasıyla sevk edildiği mahkemece serbest bırakılan zanlı hakkında yakalama kararı verdi

Siirt Sulh Ceza Hakimliği, Şırnak'ta terör örgütü PKK için patlayıcı hazırladığı iddiasıyla sevk edildiği mahkemece serbest bırakılan zanlı hakkında yakalama kararı çıkardı. Alınan bilgiye göre, Şırnak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bir süre önce terör örgütüne patlayıcı hazırladığı iddiasıyla aranan A.U'yu muayene olmak için geldiği hastanede gözaltına aldı. Emniyetteki işlem ve savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi Şırnak Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen A.U, "suç işlemeyeceğine dair vicdani kanaat" kararıyla serbest bırakıldı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, karara ilişkin üst mahkeme olan Siirt Sulh Ceza Hakimliğine itirazda bulundu. İtirazı değerlendiren mahkeme, daha önce hakimin kanaat kullanarak serbest bıraktığı A.U'nun yakalanmasına karar verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...