HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Anadolu Üniversitesi’nde ’afiş’ arbedesi

Düzenleyen: /
Anadolu Üniversitesi’nde ’afiş’ arbedesi
Eskişehir, Anadolu Üniversitesi, Haber

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde yemekhane duvarına afiş asmak isteyen öğrencilerle üniversitenin özel güvenlik görevlileri arasındaki arbedede bir öğrenci hafif yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’ndeki Öğrenci Yemekhanesi’nde meydana geldi. Bir grup öğrenci düzenleyecekleri şenlik afişini yemekhane duvarına asmak istedi. Üniversitenin özel güvenlik görevlileri öğrencilerin afiş asmasına izin vermedi. Çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Arbede sırasında Diren Yılmaz adlı öğrenci hafif şekilde yaralandı. Yılmaz, çağırılan 112 ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Öğrenciler adına konuşan Gökhan Ergin, "Sadece yapılacak bir şenlik afişi asılmak isterken güvenlik görevlileri saldırdı. Bu sadece bir şenlik duyurusu afişiydi. Şiddet gören biz öğrenciler pes edecek değiliz. Haftaya üniversitemizde bir özgürlük şenliği gerçekleştiriyoruz. Bütün arkadaşlarımızı şenliğimize davet ediyoruz" dedi. Yapılan konuşmaların ardından çeşitli sloganlar atan öğrenciler daha sonra dağıldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...