Bedeli Nusaybin’de ödenmiştir...

Düzenleyen:
Bedeli Nusaybin’de  ödenmiştir...

GÜNDEM Haberleri

Nusaybin’de bir bölük komutanı kanama durduran bez siparişi verdi. Firma yöneticisi para almadı, malzemeyi duygu dolu bir mektupla yolladı.

 Buket Güven ANKARA
Terörle mücadelede önemli başarılara imza atan Mehmetçik’e Türkiye’nin dört bir yanından destek geliyor. Sahada canla başla görev yapan kolluk kuvvetlerine moral dopingi olan bu desteklerden biri de İstanbul’daki İmmün firmasının yöneticisi Eyüp Vedat Fırat’tan geldi. Fırat, 40 bin liralık malzemeyi karşılıksız olarak Nusaybin’e duygu dolu bir mektup eşliğinde yolladı.
Edinilen bilgilere göre Mardin Nusaybin’deki bir bölük komutanı İstanbul’daki bir firmadan kanama durduran bez sipariş etti. Bu siparişi hemen hazırlatan Fırat, siparişin içerisine hem faturayı hem de bir mektup ekledi. Mektupta şu ifadeler yer aldı:
“Kahraman komutanlarım, yiğit Mehmetçikler, canınız pahasına topraklarımızdan terör örgütünün kökünü kazımak için verdiğiniz mücadele takdire şayandır. Bizlerin yapabileceği ise sizin kutsal mücadeleniz yanında okyanusta damla misalidir. Firmamız Mehmetçiğin, polisimizin kısacası milletimizindir. Bu sebeple ihtiyaç duyulduğunda miktarın önemi olmadan, ricayla değil, emirle istemenizi rica ediyorum. Bilmenizi isterim ki, bedenen olmasak da, kalben hep yanınızdayız. Rabbim kahraman yiğitlerimizi korusun. Allah’a emanet olun.”

Bedeli Nusaybin’de  ödenmiştir...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...