Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TSK : 3 ilde 476 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
TSK : 3 ilde 476 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

TSK, Mardin'in Nusaybin ilçesinde 10, Şırnak'ta 1, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2 olmak üzere 13 teröristin daha öldürüldüğünü açıkladı. Bu üç ilçede devam eden operasyonda bugüne kadar 476 PKK'lı terörist öldürüldü.

Genelkurmay Başkanlığı Mardin Nusaybin, Şırnak ve Hakkari Yüksekova'da devam eden operasyonda bugüne kadar 476 PKK'lının etkisiz hale getirildiği ve 1015 el yapımı patlayıcının ise imha edildiği açıkladı.

Mardin Nusaybin'de dün devam eden operasyonda; 10 PKK'lı etkisiz hale getirilirken daha önce etkisiz hale getirilen 2 PKK'lının cesedi bulundu. 36 el yapımı patlayıcı imha edildi. İlçede bugüne kadar 185 PKK'lı terörist etkisiz hale getirilirken 420 el yapımı patlayıcı imha edildi.

ŞIRNAK'TA 156 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Şırnak’ta dün devam eden operasyonda; 1 PKK'lı etkisiz hale getirilirken 20 el yapımı patlayıcı imha edildi. Operasyonlarda bugüne kadar 156 PKK'lı etkisiz hale getirilirken 398 el yapımı patlayıcı imha edildi.

Hakkari Yüksekova'da dün devam eden operasyonda; 2 PKK'lı etkisiz hale getirilirken daha önce etkisiz hale getirilen 1 PKK'lı teröristin cesedi bulundu. 4 el yapımı patlayıcı imha edildi.

HAKKARİ'DE 197 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Yapılan aramada 5 Kaleşnikof piyade tüfeği, 2 şarjörü ve 20 fişeği, 6 adet av tüfeği, 1 el bombası, 24 adet çeşitli illere ait sahte araç plakası, yedi kamera, çok sayıda yaşam, yiyecek ve tıbbi malzeme ele geçirildi. Operasyonlarda bugüne kadar 135 PKK'lı etkisiz hale getirilirken toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısının 197 olduğu açıklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...