Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

12 terörist daha öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
12 terörist daha öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, devam eden operasyonlarda 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Mardin Nusaybin’de devam eden operasyonda yedi bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 192 olduğu kaydedildi. Yedi el yapımı patlayıcının imha edildiği operasyonda, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısının ise 435 olduğu bildirildi. Şırnak’ta devam eden operasyonda bir bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 157 olduğu ifade edildi. Bir adet kuru sıkı tabanca, bir adet hilti ele geçirilen operasyonda altı el yapımı patlayıcının imha edildiği, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısının ise 404 olduğu bildirildi.
Hakkâri Yüksekova’da devam eden operasyonda üç bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 138 olduğu vurgulandı. Operasyonda bir adet tabanca, yedi adet el bombası, üç adet A/T roket mühimmatı, üç adet sevk fişeği, 100 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 100 adet Biksi fişeği, iki adet gaz maskesi, altı adet büyük mutfak tüpü ve çok sayıda tıbbi malzeme ele geçirildiği ifade edildi. Yedi el yapımı patlayıcı imha edilen operasyonda, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısının 207 olduğu kaydedildi.
Silopi’de devam eden operasyonda ise bir bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edilerek, yedi adet Kaleşnikof piyade tüfeği ve 19 adet Kaleşnikof şarjörü, dört adet el bombası, bir adet roketatar mühimmatının ele geçirildiği, altı el yapımı patlayıcının imha edildiği bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...