Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

JÖH'ler dondurucu soğuk dinlemiyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
JÖH'ler dondurucu soğuk dinlemiyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

​Dondurucu soğuk ve kar yağışı altında operasyonları tüm hızıyla sürdüren Jandarma Özel Harekat birlikleri, Kars ve Ağrı'da iki operasyon gerçekleştirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı ve Erzurum Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı tarafından, 31 Mart - 2 Nisan 2016 tarihleri arasında Kars’ın Kağızman ilçesi kırsalında, yüzde 40-70 arası bir eğime sahip, kar kalınlığı yer yer 10 cm-30 cm arasında değişen, kısmen ağaçlık ve sarp kayalık bir arazide, -9Co hava sıcaklığında Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Nurettin ÖZTÜRK-5 Operasyonu icra edildiği kaydedildi. 
Ayrıca, Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı ve Ağrı Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı tarafından, 7 Nisan 2016 tarihinde Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında yüzde 30-60 arası bir eğime sahip, kar kalınlığı yer yer 20 cm-40 cm arasında değişen, leçelik bir arazide, 7-10Co hava sıcaklığında Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet ORUÇ-7 Operasyonu icra edildiği bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...