Aşkım çocuğunu getirdim sana

Düzenleyen:
Aşkım çocuğunu getirdim sana

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır, Hakkari, Şırnak ve Mardin’de PKK’lı teröristlerce şehit edilen kahramanlar memleketlerinde ebediyete uğurlandı. Nusaybin’de ise bir asker daha şehit oldu.

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde PKK’lı teröristlerin hain saldırılarında şehit olan Uzman Çavuşlar Sezgin Burak Cantürk Giresun’da, Halis Uysal Mersin’de ebediyete uğurlandı. Şehidin Uysal’ın cenaze töreninde hamile eşi Tuğba Can, tabuta sarılıp “Aşkım çocuğunu sana getirdim” sözleri yürek dağladı. Hakkari Dağlıca’da patlama sonucu şehit olan Piyade Üsteğmen Onur İlkhan da, memleketi Eskişehir’de uğurlandı. Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerin hain saldırısında şehit olan Astsubay Tevfik Ayhan Gençleşen ve Jandarma Uzman Çavuş Kadir Demiryürek’in cenazeleri, düzenlenen askeri törenle defnedilmek üzere memleketlerine uğurlandı. Şehit Demiryürek’in Adana’daki cenaze töreninde 18 aylık kızı Hatice Lara’yı görenler gözyaşlarını tutamadı. Öte yandan Şırnak’ta şehit düşen Uzman Çavuş Cihangir Can düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Mersin’e uğurlandı. 
YİNE NUSAYBİN...
Kahramanlar ebediyete uğurlanırken Mardin’den bir acı haber daha geldi. Nusaybin’de 6 gün önce PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve GATA’da tedavi gören Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Karaman, şehit düştü. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...