Çakıl yüklü TIR devrildi

Çakıl yüklü TIR devrildi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Bağcılar’da kontrolden çıkan çakıl yüklü TIR’ın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Tekstilkent mevkii İpekyolu Caddesi üzerinde saat 22.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre, aşırı süratli olan 34 HY 4859 plakalı hafriyat TIR’ının sürücüsü Sefer Aydın, direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan TIR’ı, virajı dönemeyince yola devrildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi. Kazada hafif yaralanan TIR şoförü Aydın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı şoför mahallinden çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından burada ilk müdahalesi Aydın, ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonucu yan yatan TIR’ın damperindeki yol yapımında kullanılan çakıl taşları yol kenarına saçıldı. Kaza nedeniyle trafik bir süre aksadı. Olay yerine gelen çekici ile TIR’ın yoldan kaldırılmasıyla yol tekrar araç trafiğine açıldı. 
Kazanın görgü tanığı Ahmet Yıldız, ‘’Kaza biz şuradan geçiyorduk o anda gördük. Biraz hızlı geliyordu. Yolun da virajı olması nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybedip ufaktan kalkmaya başladı. Mıcırdan dolayı herhalde bu taraf yattığı için araç komple yattı. Zaten çok virajlı bir de suratlı girince direkt yan yatıverdi. Biz de korktuk direkt geldik. İtfaiye geldi. Mazot kaçağı varmış o yüzden köpük falan sıktılar. Biz de hemen koştuk yardımcı olduk zaten’’ dedi. 
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...