MHP'den Akşener hakkında inceleme

Düzenleyen: / Kaynak: AA
MHP'den Akşener hakkında inceleme

GÜNDEM Haberleri  / AA

MHP Genel Merkezi'nce, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye yönelik "Başparalelci" ve benzeri ifadeler kullanan eski MHP milletvekili Meral Akşener hakkında inceleme başlatıldı.

MHP Genel Merkezi, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye yönelik sözlerinden dolayı eski MHP milletvekili Meral Akşener hakkında inceleme başlattı. MHP Genel Başkanlığına adaylığına açıklayan Akşener, cuma günü katıldığı bir televizyon programında "Eğer bu çevrelerin iddiaları doğru ise yani, Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu bir paralel projesi ise ben de MHP için bir paralel projesiysem baş paralel bu durumda Sayın Bahçeli oluyor. Ama bu doğru değil. Türkiye'de son dönemde birisinin kafasına bir taş düşse bundan birkaç yıl evvel Ergenekoncu'ydu, şimdi paralelci, yarın ne olacak bakacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Genel Merkez bu ifadelerin ardından, Akşener'in 1 Kasım seçimlerinden sonraki açıklamalarına yönelik inceleme başlattı. Partiye yakın kaynaklar, incelemenin ardından Akşener'in kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilebileceğini belirtiyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...