Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erciş'te bomba yüklü kamyonet ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
Erciş'te bomba yüklü kamyonet ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / Ajanslar

Van’ın Erciş ilçesi’nde bomba yüklü olduğu belirtilen bir kamyonet güvenlik güçleri tarafından yola kapan atılarak durduruldu. Aracın içerisinde 24 sanayi tüpü bulunduğu, bu tüplerin de patlayıcı ile güçlendirildiği kaydedildi. Kamyonet çevresinde önlem alınırken, Erciş- Patnos Karayolu trafiğe kapatıldı.

Sabahın erken saatlerinde tali bir yoldan gelerek Erciş- Patnos Karayolu’na çıkan kamyonet, 7’inci kilometrede bulunan Nişancı Köyü yakınlarında durduruldu. Karayolu araç trafiğine kapatılıp çevrede geniş önlem alındı. Olay yerine ise çok sayıdı zırhlı araç ve bomba imha uzmanı ekipler çağrıldı. Güvenlik önlemleri ile tamaman kapatılan bölgeye kimse yaklaştırılmazken, bomba yüklü olduğu belirtilen kamyonet ile Kocapınar Jandarma Karakolu arasında ise yaklaşık 3 kilometrelik bir mesafenin bulunduğu belirtildi. Kamyonetin, güvenlik güçleri tarafından önceden takibe alındığı öne sürülürken, konuyla ilgili yetkili makamlar tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

KAPAN ATILARAK DURDURULMUŞ
Sabaha karşı saat 03.00’de yakalanan aracın daha önce takipte olduğu ve kapan atılarak durdurulduğu belirtildi. Aracın içerisinde ise 24 sanayi tüpü bulunduğu, bu tüplerin de patlayıcı ile güçlendirildiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...