4 şehit acısı daha

Düzenleyen:
4 şehit acısı daha

GÜNDEM Haberleri

PKK’lı hainler kana doymuyor. Nusaybin ve Şırnak’ta teröristlerce yapılan hain saldırılarda 4 kahraman şehadet şerbeti içti.

Türkiye şehitlerine ağlıyor. Mardin’in Nusaybin ilçesinde hendek kazıp, barikat kuran, el yapımı patlayıcı döşeyen PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmeleri için 14 Mart’ta başlatılan operasyonlar sürüyor. Dün saat 05.45’de Çağ çağ Caddesi yakınlarında yola yerleştirilen el yapımı patlayıcıyı etkisiz hale getirmeye çalışan güvenlik güçlerine, PKK’lı teröristler tarafından ateş açıldı. Roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıya güvenlik güçleri de anında karşılık verirken, çatışmada Jandarma Uzman Çavuşlar Sinan Oruç, Serdar Yıldırım ve Hakan Duygal şehit oldu, 14 asker yaralandı. Çavuş Serdar Yıldırım’ın şehit haberi Adana’daki evine ateş düşürdü. Şehidin eşi Yasemin Yıldırım, yürek yakan haberle gözyaşına boğuldu. Acının bir başka adresi ise Sinan Oruç’un Bartın’daki baba ocağıydı. Oğullarının şehadet haberini alan baba Sefer Oruç ile annesi Nazife Oruç güçlükle ayakta durabildi. Şehit Hakan Duyğal’ın acı haberi ise, askeri yetkililer tarafından Kahramanmaraş’ın Binevler Mahalllesi’nde yaşayan annesi Ayşe Duyğal ile Beşnisan Mahallesi’nde yaşayan eşi Sibel Duyğal’ı yasa boğdu. Öte yandan Şırnak’ta teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Zonguldaklı 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Burak Saraçlı şehit oldu, 6 terörist ise öldürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...