Bahçeli kongreden önce memleketine gidiyor

Düzenleyen:
Bahçeli kongreden önce memleketine gidiyor

GÜNDEM Haberleri

MHP'de olağanüstü kongreye giderken, Genel Başkan Devlet Bahçeli sürpriz bir karar aldı. Kongre sürecinde Adana'ya giden Bahçeli, memleketine gidecek. Bahçeli'nin kongre kesinleşirse 'evinden' mesajlar vermesi bekleniyor.

MHP'de genel merkezin, Yargıtay kararı çıkana kadar olağanüstü tüzük kongresinin durdurulmasını sağlamak için Tosya ve Gemerek asliye hukuk mahkemelerinden aldırdığı tedbir kararına rağmen kongre ateşi sönmedi. Muhalifler kongrenin yapılacağını iddia ederken; Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan Anadolu turuna aralıksız devam ediyor.

Kritik ziyaret
Mahkeme kararlarıyla ilgili tartışma da sürerken, muhaliflerin kongre için Yargıtay'ı beklememe kararı alması, genel merkezi de harekete geçirdi. Kongre süreci başlayınca “Anadolu yollarına çıkacağı” açıklanan ancak sadece Adana'ya giden Bahçeli, yeni bir hamle yaptı.
Habertürk gazetesinin haberine göre, MHP Lideri, 15 Mayıs'tan bir gün önce memleketine gitme kararı verdi. Bahçeli'nin, o tarihe kadar Yargıtay kararı çıkmaz ve kongre toplanacağı kesinleşirse “evinden” mesajlar vermesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...