Kilis'e 3 roket daha düştü: 1 Ölü, 7 Yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Kilis'e 3 roket daha düştü: 1 Ölü, 7 Yaralı

GÜNDEM Haberleri  / iHA

Suriye’den atılan 3 roket Kilis kent merkezine düştü.

Suriye'den atılan 3 roket Kilis kent merkezine düştü. İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Suriye'nin terör örgütü DAİŞ'in kontrolündeki bölgeden ateşlenen 3 roket Kilis kent merkezine düştü. Atılan roketlerin isabet ettiği noktada 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda ambulansın sevk edildiği Kilis'in kent merkezinde vatandaşlar büyük panik yaşadı. Polis ekipleri roketlerin düştüğü bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

TSK BOMBA YAĞDIRDI

DAEŞ terör örgütünce Kilis'e 4 roket atılması üzerine açılan karşı ateş sonucunda, 5 terörist etkisiz hale getirildi.
Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, terör örgütü DAEŞ kontrolündeki Suran bölgesinin 1 kilometre kuzeyi ile Kafrah bölgelerinden atılan 4 roket mermisinin, Kilis merkezine düşmesi üzerine, bölgedeki ANTPQ-36 hedef tespit radarıyla, roketlerin atıldığı DAEŞ mevzileri tespit edildi.
Sınırda bulunan Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar (ÇNRA) bataryasıyla ateş açılarak, 2 silahlı araç ve katyuşa mevzisi imha edildi. İlk belirlemelere göre 5 DAEŞ üyesi terörist etkisiz hale getirildi.
Muhabir : Sinan Uslu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...