Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vatan Caddesi Eminönü istikametinde trafiğe kapatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Vatan Caddesi Eminönü istikametinde trafiğe kapatıldı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Vatan Caddesi, Eminönü istikametinde şüpheli paket nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Fatih,  Vatan Caddesi'nde kaldırım kenarına bırakılan siyah bavul paniğe neden oldu. Caddeyi Eminönü istikametine kapatan polis, bavulu fünye ile patlattı. Boş çıkan bavulun incelenmesinin ardından trafik yaklaşık 10 dakika sonra açıldı. 
Saat 13:20 sıralarında, İstanbul'un en işlek caddelerinden biri olan Vatan Caddesi'nde kaldırım kenarında sahipsiz bir bavul görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler şüpheli bavulun çevresini güvenlik şeridiyle kapattı. Polis, caddenin Eminönü istikametini de araç ve yaya trafiğine kapattı. Bu nedenle Eminönü istikametinde uzun araç trafiği oluştu. Olay yerine kısa sürede gelen bomba uzmanı ekipler bavula fünye yerleştirdi. Büyük bir gürültüyle patlayan bavuldan herhangi bir eşya çıkmadı. Bu arada, patlamanın etkisiyle bavulun hemen yanındaki reklam panosunun da camı kırıldı. Öte yandan, meraklı vatandaşlar patlama anını cep telefonuyla kaydetti. Yaklaşık 10 dakika kapatılan yol incelemelerin tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...