Şanlıurfa'da önlemler artırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şanlıurfa'da önlemler artırıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Son dönemlerdeki ülke genelinde yaşanan bombalı saldırılarda sık sık gündeme gelen Şanlıurfa şehirlerarası otobüs terminalinde polis tedbirlerini arttırdı. Kamera sistemi ile gözetlenen terminaldeki yolcu ve valizler dedektör köpeklerle aranıyor.

Son dönemlerde ülkedeki bombalı eylemleri gerçekleştirenlerin bağlantılı olduğu Şanlıurfa'da güvenlik tedbirleri arttırıldı. Olası uyuşturucu sevkiyatı ve bombalı eylemlerin önüne geçmek isteyen ekipler, otobüs terminalinde 24 saat esaslı denetleme yürütüyor. Güvenlik kameraları ile her tarafı gözetlenen terminalde, özel eğitimli Hera isimli dedektör köpeği ise yolcuların çanta ve bagajlarında uyuşturucu ve bomba aranıyor. Kimlik kontrolü yapan ekipler, kişilerin aranılanlar listesinde olup olmadığına bakıyor. Ekipler, şüphelenilen kişilerin ise üstünü arıyor. 
Öte yandan, ekipler, kontrollerde, “uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmak” suçundan aranan bir şahsı gözaltına aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...