Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

90 yaşında evlendiler

90 yaşında evlendiler

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep’te eşleri vefat eden 89 yaşındaki Musa Kazım Kuzucu ile 76 yaşındaki Zekiye Keçiş, gelinlerin araya girmesiyle evlendi

Gaziantep'te eşleri vefat edince dul kalan 89 yaşındaki Musa Kazım Kuzucu ile 76 yaşındaki Zekiye Keçiş, 5 yıl önce aynı mahallede oturan gelinlerinin araya girmesiyle tanışıp dini nikahla evlendi.

Eşini çok seven Kuzucu, kendisi ölürse mirasından pay alamayacağını bildiği için resmi nikah kıymaya karar verdi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kıydığı nikahta çift büyük heyecan yaşadı. Bu sırada Başkan Tahmazoğlu, damattan geline altın almasını isteyince Zekiye Keçiş, "Altın istemem, benim için en büyük altın, eşim" dedi. İlk eşini 8 yıl önce kaybettiğini anlatan Keçiş, "8 çocuğum var ama hiçbiri 'gel, bizimle kal' demedi. Musa beyle tanışınca evlenip yeniden yuva kurmaya karar verdik" dedi. İlk eşi vefat ettikten sonra 5 çocuğu olmasına rağmen yalnız yaşamaya başladığını söyleyen Musa Kazım Kuzucu ise aracılığı gelininin yaptığı söyledi.

"Gelinim telefon açıp 'gel' dedi"

Musa Kazım Kuzucu "Bir gün gelinim arayıp, 'baba hemen gel sana birini buldum' dedi. Görünce beğendim, O da isteyince evlenmeye karar verdik" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...