Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da terör operasyonu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da terör operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından özel hareket timleriyle şafak vakti, Gaziosmanpaşa’da birçok adrese helikopter destekli terör operasyonu düzenlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, saat 05.00 sıralarında Vatan Caddesi üzerinde toplanarak operasyon için düğmeye bastı. Ekipler, Gaziosmanpaşa ilçesinde önceden belirledikleri çok sayıda adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Özel Hareket Şube Müdürlüğü’ne bağlı timlerin zırhlı araçlarla destek verdiği operasyon kapsamında, Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi başta olmak üzere birçok adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Yapılan baskınlarda ise özel hareket timleri önceden belirlenen adreslere girerek arama yaparken, sokak başlarında uzun namlulu silahlarla geniş güvenlik önlemi alındı. TOMA ve “akrep” diye tabir edilen zırhlı araçlar hazırda bekletilirken, yapılan operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

Operasyonun içeriği hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, adreslerdeki yapılan aramalar devam ediyor.

İstanbul'da terör operasyonu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...