Birbirlerini teselli ettiler

Düzenleyen:
Birbirlerini teselli ettiler

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ta, terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Ersan Gürpınar (23), memleketi Samsun’un Kavak ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin cenaze töreninde anne Fadime Gürpınar, nişanlısı Pınar Arslan ve kız kardeşi İclal Gürpınar birbirlerinin elini sımsıkı tutarak dik durmaya çalıştılar. Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nde geçen 11 Nisan’da karakola yapılan saldırıda şehit düşen Giresunlu uzman çavuş Sezgin Burak Cantürk’ün nişanlısı Samsun’da yaşayan Aylin Şensöz de şehit Özel Harekât polisi Ersan Gürpınar’ın nişanlısı Pınar Arslan’ın yanından tören süresince ayrılmadı. Uzman çavuş Cantürk’ün nişanlısı Aylin Şensöz, Gürpınar’ın nişanlısı Pınar Arslan’a sarılarak destek oldu. Şehidin bazı arkadaşları ise tabutun başına gelerek feryat etti. Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şehidin babası Yılmaz ve annesi Fadime Yılmaz’a başsağlığı dileklerini iletti. Şehidin annesi Fadime Gürpınar ise oğlunun naaşı cenaze aracına konulduğu sırada fenalık geçirdi. Şehidin cenazesi, Kuzalan Mahallesi’ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...