Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP’de kongre satrancı

Düzenleyen:
MHP’de kongre satrancı

GÜNDEM Haberleri

Kongre için Yargıtay’ın kararı beklenirken dün sürpriz bir şekilde Ankara 2. İcra Hakimliği ihtiyati tedbir kararlarını iptal etti, ortalık karıştı. Son noktayı ise 25. İcra Dairesi koydu...

DAMLA PEKER

MUHALİFLER: pazar kurultaydayız

 Sinan Oğan: Pazar günü kurultayımızı yapacağız. Buna hiç bir engel yoktur. Delegelerimizi hukuk içerisinde kurultayımızı yapmaya davet ediyorum. Adalet Bakanlığı, mahkemelere yazı gönderip karar çıkarılmasını engellemek istedi. TBMM’de önümüzdeki günlerde Yargıtay’ın yapısını değiştirecek bir düzenleme geldiği takdirde, MHP kurultay kararı değişecek.
 Ümit Özdağ: Kurultay kararının infazını engellemek için yetkisiz ve görevsiz taşra mahkemelerinden hukuk anlayışını katleden kararlar çıkarıldı. Hukuku bilenlerin vicdanı sızlıyor, ‘Böyle olmaz’ diye bağırıyorlar, inanılır gibi değil. Bir gün kendilerinin de hukuka ihtiyaç duyacaklarını hatırlatmak istiyorum. Bugün bu uygulamaları yapanlar bir gün Ergenekon savcıları gibi bu ülkeden kaçacaklar.
MERAL AKŞENER:  Yapacağımız olağanüstü kurultayımız ile ilgili herhangi bir engel kalmadı, şu andan itibaren kurultay çalışmalarımıza bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Olağanüstü kongremiz,  Ankara Anadolu Otel Esenboğa kongre salonunda 15 Mayıs 2016 günü saat 10.00’da yapılacaktır. Hukuku bir süngü haline getirerek bir yere gelirsiniz ama o süngünün ucunda oturamazsınız. Bir gün gelir, bumerang gibi sizi de vurur. Özellikle kişisel olarak kendi açımdan baktığım zaman hadiseye, hiç beklemediğim ağızlardan, hiç beklemediğim iğrençlikte, terbiyesizlikte, edepsizlikte, isnat ve iftiralarla karşılaşmama rağmen cevap vermedim, yok hükmünde, görmemezlikten geldim.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...