Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan, kızının düğününde İzzetbegoviç'le yan yana oturdu

Düzenleyen:
Erdoğan, kızının düğününde İzzetbegoviç'le yan yana oturdu

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan'ın düğününde Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç ile yan yana oturmayı tercih etti.

Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan'ın düğünü başladı. Yurt dışı ve içinden pek çok davetlinin katıldığı düğünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç ve eşi ile yan yana oturdu.

GELİN ARABASINI DAMAT KULLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyya Erdoğan ve damadı Selçuk Bayraktar, gelin arabası bir konvoy halinde Tarabya Köşkü'nden yola çıktı. Gelin arabasının aynalarında çiçek bulunduğu görüldü. Gelinlik giyen Sümeyye Erdoğan ön koltukta otururken, aracı Selçuk Bayraktar kullandı.

Erdoğan, kızının düğününde İzzetbegoviç'le yan yana oturdu

YOLLAR GECEDEN TRAFİĞE KAPATILDI

Nikahın yapılacağı Küçükçekmece'deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi çevresinde tüm yollar ise geceden trafiğe kapatıldı.

ERDOĞAN, İZZETBEGOVİÇ'LE YAN YANA OTURDU

Pek çok yerli ve yabancı davetlinin yer aldığı düğünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bekir İzzetbegoviç ve eşi ile yan yana oturdu.


POLİSLERİ PANİKLETEN ARAÇ

Yolların kapatılmasına tepki gösteren bazı vatandaşlar görevli polis ekipleriyle tartıştı. Bir sürücü aradaki boşluktan faydalanarak kapalı yola aracıyla dalıp, kaçtı. Polisler kısa süreli alarma geçti.


YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Görevli polislere güvenlik uyarıları yapıldı. Bölgede seyreden her aracın plaka kontrolünün yapılması istendi. Bölgede görev yapan tüm polis ekiplerine yaka kartı zorunluğu getirildi. Davetlilerin giriş yapacağı alandaki görevliler özellikle uyarıldı.

GELİN VE DAMAT ERKENDEN GELDİ

Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan sabah erken saatlerde düğün konvoyu ile Tarabya'dan çıkarak nikahın yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne geldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...