Sırrını sadece ölenler biliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Sırrını sadece ölenler biliyor

GÜNDEM Haberleri  / Hürriyet

Dürümlü Mezrası’nda PKK’lı teröristlerin bomba yüklü kamyonu patlatarak 4 kişinin ölümüne sebep olmasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Diyarbakır'ın Sarıkamış Mahallesi’ne bağlı Dürümlü Küme Evleri yakınlarında 15 ton bomba yüklü kamyonun patlamasıyla yaşamını yitiren 5 kişi ve kayıp 11 kişinin yakınları “Patlamayla ilgili kimse bir şey söylemiyor” dedi. Köy sakinleri, kamyonun köye neden geldiğini de bilmediklerini belirtiyor.

GİREN ÇIKANI BİLMİYORUZ

Patlamadan yaralı kurtulan Musa Yaman, şunları anlatıyor: “Bana telefon geldiğinde kardeşimin de içinde bulunduğu bir grubun kamyonu takip ettiğini öğrendim. Arabaya binerek onlara yetişmeye çalıştım. Ben yetişemeden büyük bir patlama oldu. Kamyon ve yanındaki iki araç paramparça oldu.” 

DEPREM OLDU SANDIK

Bölgeye 500 metre uzakta bulunan, 20 kişinin yaralandığı Dürümlü köyü sakinleri “Köyün içerisinden ceset parçalarını topladık” diyor. Kocası ve iki çocuğuyla yaralanan Oya Öztürk ise “Ne olduğunu anlamadan evin duvarı üstümüze çöktü. Deprem olduğunu sandık” diye konuşuyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...