68 DAEŞ militanı öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
68 DAEŞ militanı öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

13-16 Mayıs 2016 tarihleri arasında Halep'in kuzeyindeki DAEŞ terör örgütü unsurlarına TSK tarafından Fırtına obüsleri ve ÇNRA bataryaları ile yapılan atışlar sonucunda 68 DAEŞ militanı öldürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından 13-16 Mayıs 2016 tarihleri arasında Halep'in kuzeyindeki DAEŞ terör örgütü unsurlarına Fırtına obüsleri ve ÇNRA bataryaları ile yapılan atışlar sonucunda 7, koalisyonun yapmış olduğu 11 hava harekâtında 61 olmak üzere toplam 68 DAEŞ terör örgütü unsuru etkisiz hale getirildi. Askeri kaynaklardan yapılan açıklamaya göre, 13-16 Mayıs 2016 tarihleri arasında Halep'in kuzeyindeki DAEŞ terör örgütü unsurlarına TSK tarafından Fırtına obüsleri ve ÇNRA bataryaları ile yapılan atışlar sonucunda 7 DAEŞ terör örgütü unsuru etkisiz hale getirilerek, 1 havan mevzi, 1 silah mevzi ve 2 tahkimli savunma mevzi imha edildi. Aynı tarihler arasında koalisyonun yapmış olduğu 11 hava harekâtında da 61 DAEŞ terör örgütü unsuru etkisiz hale getirildi, 5 silah mevzi imha edildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...