Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emniyet'ten 81 ile 19 Mayıs uyarısı: 'DAEŞ saldırabilir'

Düzenleyen:
Emniyet'ten 81 ile 19 Mayıs uyarısı: 'DAEŞ saldırabilir'

GÜNDEM Haberleri

Emniyet Genel Müdürlüğü, 19 Mayıs Perşembe günü terör örgütü DAEŞ tarafından gerçekleştirilmesi muhtemel terör saldırılarına ilişkin, 81 ilin emniyet müdürlüklerine uyarıda bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü, 19 Mayıs Perşembe günü terör örgütü DAEŞ'in saldırı düzenleyebileceği istihbaratına karşı tüm illerin emniyet müdürlüklerini uyardı.

TÜM İLLERE UYARI GÖNDERİLDİ

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğünün, 81 ilin emniyet müdürlüğüne gönderdiği ve "gizli" ibaresi bulunan yazıda, 19 Mayıs öncesinde terör örgütü DAEŞ'in başta asker ve polis noktaları olmak üzere, kritik öneme haiz kamu binalarına yönelik saldırı ihtimaline karşı, gerekli tedbirlerin alınması istendi.

Terör örgütü DAEŞ'in, "Türk asker ve polisini kafir olarak gördüğü, savaşmanın ve öldürülmelerinin caiz olduğu" yönünde talimatı bulunduğunun da vurgulandığı yazıda, 19 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek etkinliklerde alınacak tedbirlerin gözden geçirilmesi ve ilave tedbirlerin alınması gerektiği kaydedildi.

TSK'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan istihbarat birimleri terör örgütü DAEŞ'in yeni hedefinin 19 Mayıs'ta Anıtkabir ile Ankara Cebeci'deki askerlik şubesi olduğunu açığa çıkarmıştı. Bu gelişmeden sonra Genelkurmay Başkanlığı'ndan da bir açıklama geldi. Genelkurmay'dan yapılan açıklamada 19 Mayıs'ta Anıtkabir'in halka açık olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...