Acı haber Nusaybin'den geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Acı haber Nusaybin'den geldi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Türk Silahlı Kuvvetleri, Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması neticesinde yaralanarak hastaneye kaldırılan bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, "02 Haziran 2016 Perşembe günü saat 16.00 sularında Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması neticesinde biri ağır olmak üzere üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralananlar derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Olayda ağır yaralanan kahraman silah arkadaşımız, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 21.15’te şehit olmuştur" denildi. 
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...