Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muş'ta hava operasyonu, bomba yüklü araç yok edildi

Düzenleyen:
Muş'ta hava operasyonu, bomba yüklü araç yok edildi

GÜNDEM Haberleri

Muş'un Şenyayla kırsalına düzenlenen hava harekatı ile bomba yüklü araç imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), muş'un Şenyayla kırsalına düzenlenen hava harekatı ile bomba yüklü bir aracın imha edildiğini açıkladı.  TSK'dan yapılan açıklamada, "26 Eylül 2016 tarihinde alınan istihbaratın değerlendirilmesi sonucu 23.15-23.47 saatleri arasında Muş / Şenyayla kırsalına, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen beş hedef (bomba yüklü bir araç, iki sığınak ve iki silah mevzii) ateş altına alınarak imha edilmiştir" denildi. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri bildirildi.

KANDİL'DEKİ HEDEFLER İÇİNDEKİ TERÖRİSTLERLE BERABER İMHA EDİLDİ
Türk Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçakları, Irak kuzeyi Kandil bölgesine hava harekatı düzenledi. Bölgede tespit edilen hedefler, teröristlerle beraber imha edildi. Askeri kaynaklardan alınan bilgilere göre; 26 Eylül 2016 tarihinde 21.00-22.00 saatleri arasında Irak kuzeyi Kandil bölgesine, alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen teröristlerin barınak olarak kullandığı toprak altı sığınak ve bir mühimmat deposu ateş altına alınarak içinde bulunan teröristlerle beraber imha edildi. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...