Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Görmez: Diyanet teşkilatı olarak mahcubuz

Düzenleyen:
Görmez: Diyanet teşkilatı olarak mahcubuz

GÜNDEM Haberleri

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle mahcup olduklarını belirterek, "Diyanet teşkilatı olarak mahcubuz. Vallahi en mahcubunuz benim. Çünkü hakkıyla görevimi ifa etmiyorum" diye konuştu.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Sakarya’da din görevlileriyle bir araya geldi. Serdivan İlçesi’ndeki bir restoranda düzenlenen programa Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, müftülük çalışanları ve din görevlileri katıldı. Mehmet Görmez yaptığı konuşmada Fethullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesinde yaşadıklarını anlattı.

Görünen tabloya karşı en mahcup olan kişinin kendisi olduğunu belirten Görmez, "Bu tabloya karşı biz mahcubuz. Diyanet teşkilatı olarak 100 bini aşkın bir kadro olarak biz mahcubuz. Vallahi en mahcubunuz benim. En mahcubunuz benim, çünkü hakkıyla görevimi ifa etmiyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...