Ünlü yönetmen Ezel Akay ile kardeşi müzisyen Eren Kazım Akay gözaltına alındı. Uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan Akay kardeşlerin Bursa'daki konutlarına yapılan aramada kenevir bitkileri ile çok miktarda kubar esrar ele geçirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere'de Müslüman karşıtı nefret eylemlerinin ardından camilerde kek dağıtarak başlattığı "Cake Not Hate (Nefret Etme, Kek Yap)" kampanyasıyla tanınan 12 yaşındaki otizmli Joshua Harris'i, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.
Ankara'da bir kadının eşi tarafından şiddete maruz kaldığına ilişkin görüntülerin gündem olmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yazılı açıklama yaptı. Bakanlık, mağdur kadına psikososyal destek sağlanacağını ve hukuki sürece müdahil olunacağını duyurdu.
Silivri Belediyesi'ne yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan CHP Silivri İlçe Başkanı Doruk Bulut, "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" ve "suçtan elde edilen mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından tutuklandı.
İstanbul'da yürütülen AHBAP Derneği soruşturmasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 'Bilgi sahibi' olarak ifadelerine başvurulan Ece Üner, Gökhan Özoğuz ve Öykü Serter'in savcılıkta verdiği ifadeler ortaya çıktı.
Mutlak butlan kararının ardından krizin patlak verdiği CHP'de, parti bölünmesi resmiyet kazandı. CHP'den ayrılarak siyaset yollarına yeni bir partiden devam edeceğini açıklayan Özgür Özel, partinin kuruluşu için merak edilen tarihi açıkladı.
Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!
Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.