HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

16 Nisan yeniden doğuş

Düzenleyen: /
16 Nisan yeniden doğuş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haber

GÜNDEM Haberleri

“Diriliş ve ayağa kalkışın işareti 16 Nisan, cumhuriyetimizin de en büyük kazanımı olacak. Yenilenmenin önünü tıkamaya kimsenin hakkı yok.”

Başörtülü sandı izin vermedi!

Size geçmişte yaşanan bir sırrı açıklayacağım. Ben, şu an başbakan yardımcısı olan Mehmet Şimşek’i Merkez Bankasının başına geçirmek istedim. O dönemin Cumhurbaşkanı (Ahmet Necdet Sezer) dedi ki ‘Olmaz.’ Sayın Cumhurbaşkanı niye olmaz dedim. ‘Olmaz.’ dedi. Ya niye olmaz bileyim, ben de ikna olayım dedim. ‘Olmaz.’ dedi. Allah Allah dedim, yoksa dedim, Mehmet Bey’in hanımını başörtülü filan zannediyor da onun için mi acaba olmaz diyor. Dedim ki Sayın Cumhurbaşkanı, Mehmet Bey’in hanımı başörtülü filan değil hatta Amerikalıdır dedim. ‘Yok.’ dedi, ‘Ben, istemiyorum’ dedi. Böyle cins hareketlerle, ideolojik yaklaşımlarla bir yere varılmaz. İşte biz bunu gördük, bunlardan kurtulmak için bu adımı atıyoruz. Mehmet Bey’i daha sonra Maliye Bakanı yaptık o ayrı bir konu.”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...