Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evet kampanyası Arena’ya çıkıyor

Düzenleyen:
Evet kampanyası Arena’ya çıkıyor

GÜNDEM Haberleri

Ankara Arena Spor Salonu’nda gövde gösterisi şeklinde olacak şölende; kampanya boyunca neler yapılacağı, bu süreçte hangi slogan ve şarkıların olacağı görücüye çıkacak.

İSMAİL SONSUZ ANKARA

AK Parti, ‘Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’ni içeren anayasa değişiklik paketinin 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması için kampanya sürecini yarın başlatıyor. Ankara Arena Spor Salonu’nda gövde gösterisi şeklinde olacak şölene Türkiye’nin renkleri, sloganlar, şarkılar ve Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşması damga vuracak. AK Parti’nin tüm teşkilatlarının hazır bulunacağı organizasyonda “Evet” kampanyasının stratejileri, Başbakan Yıldırım tarafından anlatılacak. 
MYK’DA SON ŞEKLİ VERİLDİ
Hem yapılacak şölenin detayları hem de kampanya stratejisi AK Parti’de uzun süredir çalışan Strateji Ekibi tarafından oluşturuldu. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Cevdet Yılmaz koordinesinde, parti yöneticileri, reklam ajansı, kamuoyu araştırma şirketi yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantılarda sloganlar, şarkılar, afişler, görseller, sosyal medya materyalleri tek tek belirlenerek, “Evet” kampanyasının detayları şekillendirildi. AK Parti’nin son Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında da, yapılan çalışma Başbakan Binali Yıldırım ve kurmaylarına sunuldu. Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda son çalışmalar dün gerçekleştirildi.
 81 İLİN RENKLERİ OLACAK
 Yapılan çalışmalar, Arena’da görücüye çıkacak. Bu kapsamda, ‘Kararımız Evet’, ‘Yeni Türkiye İçin Evet’, ‘Güçlü Türkiye İçin Evet’ sloganlarının yanı sıra, yeni slogan ve söylemler de kamuoyuna tanıtılacak. Referandum için özel müzikler hazırlandığı da bildirildi. Farklı dil ve lehçelerde ezgilerin de yer aldığı müziklere, her yöreye özgü ritimlerin yansıtıldığı kaydedildi. Şölen havasında geçecek kampanya tanıtımında, Türk bayraklarıyla şov yapılacak.
YILDIRIM ANLATACAK
 Organizasyonda kampanyayı anlatacak olan Başbakan Yıldırım teşkilatına “Ev ev ‘evet’i anlatın” mesajı verecek. ‘Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin Türkiye’ye neler getireceğini bir kere daha anlatacak olan Yıldırım’ın aynı şekilde, başta CHP olmak üzere bazı kesimlerin dillendirdiği ‘rejimin değişeceği’, ‘tek adam yönetiminin geleceği’, ‘Türkiye’nin bölüneceği’ gibi çeşitli iddialara da bir defa daha cevap vermesi bekleniyor.
 STK’LARLA BULUŞACAK
Başbakan Yıldırım, kampanya kapsamında ilk mitingini 15 Temmuz darbe girişimine karşı duruşuyla simgeleşen Kahramankazan’da yapacağını açıklamıştı. Kampanya döneminde Türkiye’nin dört bir yanını dolaşacak olan Yıldırım, özellikle büyükşehirlerin tamamında organizasyonlara katılacak. Başbakan, gittiği yerlerde miting düzenlemekle kalmayacak, ilin önde gelen kesimleriyle özel toplantılar yapacak, iş dünyası ve STK’larla buluşacak. Süreç içinde kadınlardan gençlere, sporculardan sanatçılara kadar çeşitli kesimlerle de bir araya geçecek olan Başbakan Yıldırım zaman buldukça TV yayınlarına da katılacak.

Ankara’daki şölene 40 bin  davetli katılacak

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, 25 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirecekleri halk oylaması kampanyasının tanıtım toplantısında 40 bin davetliyi ağırlamak için tüm hazırlıkları tamamladıklarını bildirdi. Şehit aileleri ve gazilerin de toplantıda olacağına işaret eden Şahin, şunları söyledi: 30’u yabancı 400’den fazla sivil toplum kuruluşuna, 60’ı uluslararası 500’e yakın basın mensubuna ve 123 büyükelçiye davet gönderdik. Türkiye genelindeki vatandaşlarımızı taşıyan yaklaşık bin otobüs de yola çıkacak. 81 ilin kalbinin Ankara’da atacağı o tarihi günde, toplantının dışarıdan da takibinin sağlanması adına, salon dışına çadırlar ve dev ekranlar kurulacak. Toplantının bitiminde ise Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, ATO Congresium’da Partimiz Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’nın organize ettiği yemekli toplantıda önceki dönem milletvekillerimiz ve il başkanlarımızla bir araya gelecek. Kampanyada tüm detayların toplantıda kamuoyu ile paylaşacaklarını söyleyen Şahin, “Tanıtım ve Medya Başkanlığımızın hazırlamış olduğu ‘Kararımız evet’ başlıklı kitapçığımızı ve farklı konseptlerdeki broşürleri vatandaşlarımıza dağıtarak kampanyamızın tanıtımını destekleyeceğiz” diye konuştu. Şahin, 18 maddelik anayasa değişiklik teklifini tüm engellemelere rağmen milletin huzuruna getirebilmek için TBMM’de yeterli oyu aldıklarını belirterek, bundan sonraki süreci milletin güçlü azim ve iradesinin belirleyeceğini söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...