Düzce'de pompalı tüfekle kahvehane baskını

Düzenleyen:
Düzce'de pompalı tüfekle kahvehane baskını

GÜNDEM Haberleri

Düzce'de, elinde pompalı tüfekle girdiği kahvehanede herkesi dışarıya çıkarıp havaya ateş eden Ayhan I. gözaltına alındı.

Düzce'de D-100 Karayolu üzerinde bulunan Doğanlı Köyü mevkisindeki kahvehaneye giren Ayhan I., iddiaya göre bir süre alkol aldıktan sonra elinde pompalı tüfekle içeridekileri tüfekle tehdit edip dışarıya çıkmalarını istedi. Bazı kişiler Ayhan I.'yı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak Ayhan I., tüfekle onları iterek dışarıya çıkardı. Ayhan I.'nın, kahvedekileri dışarıya çıkarması güvenlik kamerasına yansıdı.

HAVAYA ATEŞ AÇTI

Daha sonra dışarıda birkaç el havaya ateş eden Ayhan I., haber verilmesiyle gelen jandarma ekibi tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusunda alkollü olduğunu ve ne yaptığını bilmediğini söyleyen Ayhan I., sevk edildiği adliyede savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...