HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Belçika'da terör alarmı!

Düzenleyen:
Belçika'da terör alarmı!
Belçika, Terör, Haber

GÜNDEM Haberleri

Belçika'nın Antwerp kentinde trafiğe kapalı bir alışveriş caddesinde aracını yüksek hızla kalabalığın üzerine sürmeye çalışan bir kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Belçika'da terör alarmı!

İngiltere'nin başkenti Londra'da dün 4x4 araçla düzenlenen terör eyleminin ardından benzer bir saldırı girişimi de Belçika'da yaşandı. Antwerp şehrinde bir alışveriş caddesine aracıyla hız yaparak girmeye çalışan bir kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

ARAÇ FRANSIZ PLAKALI

AFP, olayın Antwerp kentindeki alışveriş caddesi Meir'de gerçekleştiğini duyurdu. Ajans, aracın Fransız plakalı olduğunu belirtti.

KAMUFLAJ ELBİSELİ BİR ERKEK GÖZALTINA ALINDI

Polis sözcüsü, "Kamuflaj elbiseli bir erkek gözaltına alındı" açıklamasında bulundu.Bölgeye, takviye polis ve asker gönderildi. Bomba imha ekiplerinin de olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

BAŞBAKAN: TEYAKKUZDAYIZ

Belçika Başbakanı Charles Michel olayın ardından, "Teyakkuzdayız. Güvenlik birimlerimiz mükemmel iş çıkardı" dedi.

DÜN BRÜKSEL SALDIRISININ 1. YILDÖNÜMÜYDÜ

Belçika dün, 22 Mart 2016'da Brüksel'de düzenlenen terör eylemlerinin birinci yıldönümünde, saldırıların kurbanlarını anmıştı.

Belçika'da terör alarmı!

Belçika'da terör alarmı!

Belçika'da terör alarmı!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...