Destici: Gayretimiz EVET için

Düzenleyen:
Destici: Gayretimiz EVET için

GÜNDEM Haberleri

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye’nin 1980 darbesini gerçekleştiren darbecilerin hazırladığı bir anayasa ile yönetildiğini hatırlatarak “Tam bir Kenan Evren, cuntacı sistemi” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye’nin 1980 darbesini gerçekleştiren darbecilerin hazırladığı bir anayasa ile yönetildiğini hatırlatarak “Tam bir Kenan Evren, cuntacı sistemi” dedi. Dün düzenlediği basın toplantısında konuşan Destici şunları söyledi: “Darbecilerin getirdiği bu sistemin değiştirilmesi gerekiyor. Onun için yeni bir sistem gelmesi, yeni bir adım atılması lazım. Biz bu konuda yapılacak değişimi önemsiyoruz. Türkiye’nin darbe anayasasından ve darbe anayasası ürünü olan mevcut sistemden kurtulması adına milletin muktedir iktidarının gerçekleşmesini, yeni sistemin gelmesini destekliyoruz. Türkiye’nin bu anayasadan kurtulması adına, devletimizin bekası için ‘Evet’ dedik. 16 Nisan’da halk oylamasında ‘Evet’in kazanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yeni sistem, darbecilerin bıraktığı ve enkaza dönüşen köhnemiş düzeni ortadan kaldıracak. Millet de gerçekten muktedir olacak.” Damla Peker ANKARA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...