Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hollanda, Kaya’nın davasını düşürdü

Düzenleyen:
Hollanda, Kaya’nın davasını düşürdü

GÜNDEM Haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın, Hollanda’nn Rotterdam şehrinde yaşanan olaylar sebebiyle bu ülke aleyhine açtığı dava düşürüldü.

Halil Uygun ROTTERDAM 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın, Hollanda’nn Rotterdam şehrinde yaşanan olaylar sebebiyle bu ülke aleyhine açtığı dava düşürüldü. De Telegraaf gazetesine göre dava, Bakan Kaya sınırdışı edilmediği ve kendi isteğiyle Hollanda’yı terkettiği gerekçesiyle düşürüldü. Haberde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya’ya Hollanda’ya gelmeden önce, “Ülkede istenmediği” bilgisi verildiği ifade edildi. 11 Mart’ta Almanya’dan, kara yoluyla Hollanda’nın Rotterdam şehrine giden Kaya’nın şehide birkaç saat geçirdiği, daha sonra polisler eşliğinde yeniden Almanya’ya döndüğü hatırlatıldı. Rotterdam’a giden Fatma Betül Sayan Kaya’nın, Türkiye’nin Rotterdam Başkonsolosluğuna girmesine izin verilmemişti. Hollanda polisi başkonsolosluk önünde toplanan Türk vatandaşlarına müdahale etmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...