Kemal Kılıçdaroğlu'na Adalet Yürüyüşü'nün 3. gününde doktor müdahalesi

Düzenleyen:
Kemal Kılıçdaroğlu'na Adalet Yürüyüşü'nün 3. gününde doktor müdahalesi

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünün 3. gününde doktor tavsiyesi ile mola süreleri yeniden belirlenirken, günlük yürüyüş mesafesi de 16 kilometre ile sınırlandırıldı.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması kararına tepki olarak Ankara'dan, Berberoğlu'nun tutulduğu İstanbul Maltepe Cezaevi'ne kadar 28 günlük 'Adalet Yürüyüşü' başlatan Kemal Kılıçdaroğlu'nu, yürüyüşünün 3. gününde spor yaralanmaları konusunda uzman olan bir doktor muayene etti.

İKİ GÜNLÜK PROGRAM ÇIKARILDI, YÜRÜYÜŞ MESAFESİ DÜŞÜRÜLDÜ

Doktor Kılıçdaroğlu için yürüyüş öncesi ve sonrasında yapması gereken egzersiz hareketlerini içeren bir program çıkardı. Ayrıca ilk iki günlük yoğun yürüyüş ve bugün hava sıcaklıklarının çok artması nedeniyle yürüyüş mesafesi 16 kilometreye düşürüldü. Mola süreleri de doktorun tavsiyesi üzerine yeniden düzenlendi.

KAHRAMANKAZAN'DAN GEÇERKEN 2 TOMA VE DRONELAR EŞLİK ETTİ

Bu arada Kahramankazan'dan geçerken yürüyüş için emniyet güçleri özel tedbirler aldı. İki TOMA yürüyüşe eşlik ederken drone sayısı da arttırıldı.

"BU YÜRÜYÜŞ AYNI ZAMANDA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİNDİR"

Yürüyüşünün 3. gününde Kahramankazan'ın girişinde, halka15 Temmuz'da gösterdiği yiğitçe direniş için teşekkür eden ve onlara büyük saygı duyduklarını ifade eden Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:"Bu yiğitçe direniş sonrasında Kazan'a TBMM tarafından 'Kahraman' ünvanı verilmiştir. Onlara bir kez daha teşekkür ediyor, şehitlerini saygıyla anıyoruz. Bu yürüyüş aynı zamanda şehitler için de bir yürüyüştür. Siyasi, etnik, dini bir kimliği yoktur. Tamamen adalet için, adaletten yana olanlar içindir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...