HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

102 bin ByLock’çu alınacak

Düzenleyen: /
102 bin ByLock’çu alınacak
FETÖ, Haber

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün devletin kılcal damarlarına yerleştirdiği 102 bin ByLock’çu temizliğinin 6 ayda bitirilmesi için harekete geçildi.

FETÖ’nün devletin kılcal damarlarına yerleştirdiği 102 bin ByLock’çu temizliğinin 6 ayda bitirilmesi için harekete geçildi. Ankara’dan diğer illerin Başsavcılıklarına gönderilen listelerde çoğu emniyet, jandarma, istihbarat, belediyeler ve Milli Eğitim’deki FETÖ mensuplarının haritası çıkarıldı. Bugüne kadar Türkiye genelinde 55 bin şüpheli hakkında işlem yapıldığı belirtildi. 102 bin kişilik listede, Ankara’daki şüpheli sayısının 10 bin olduğu belirlendi. Bunlardan 4 bin 500’ü hakkında yasal işlem başlatıldığı bir kısmının ise tutuklandığı bildirildi. İstanbul’da ise ByLock’çu sayısının yaklaşık 15 bin olduğu, 6 binine  adli işlem yapıldığına dikkat çekildi. FETÖ içerisinde özellikle mahrem yapılanmalarda ‘abi’, ‘abla’, ‘imam’ ‘müdür’ görevi üstlenen öğretmenlerin ByLock’ta başı çektiği vurgulandı. Ebru Karatosun  ANKARA

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...